Mönster

Här visar jag en del av de mönster jag skapat. Huvudsyftet med dessa mönster har varit att pryda kläder men kunden har även använt dem

till andra produkter.

 

Samernas kultur har jag alltid sätt som spännande och mytomspunnen. Detta mönster är framtaget med inspiration från Samernas kultur och leverne.

På uppdrag av Sqrtn Company.

 

Mönster skapat med höstens vackra färger i fokus. På uppdrag av Sqrtn Company.

 

Mönster med en del av alla våra goda bär som växer i norra Sverige. Mönstret är skapat på uppdrag av Sqrtn Company till deras kollektion "Northern Gold".

 

Svalkande sommarnätter där solen alldrig går ner. Detta mönster är skapat för att visualisera den Svenska sommaren.  Mönstret skapat på uppdrag av Sqrtn Company.

 

Många är vi som har gamla draglådor undanstoppade i förrådet eller på vinden. När man tittar på dessa lådor och dess innehåll väcks ofta gamla minnen till liv. Detta mönster är skapat utifrån just en sån draglåda. Mönstret skapat på uppdrag av Sqrtn Company.

 

 

kokkaffe och en värmande sol på en avlägsen is ute på kallfjället. Detta mönster är skapat med vårvinter som inspiration. Mönstret skapat på uppdrag av Sqrtn Company.

 

 

© 2016 Julian Schneider